Verzending & retournering

Verzending

In Nederland kun je je bestelling meestal binnen 2-5 werkdagen (na ontvangst betaling) verwachten. De verzending van onze pakken verloopt via DHL.

Bezorgkosten

De bezorgkosten binnen Nederland bedragen standaard € 6,95

Verzendbevestiging

Zodra besnijdeniskleding.nl uw pakket heeft verzonden, ontvangt u een email met een verzendbevestiging. Weinig thuis? U kunt uw pakket indien gewenst ophalen bij een DHL locatie bij u in de buurt.

Retourneren

Bij besnijdeniskleding.nl willen we onze klanten altijd de beste service bieden. Dus ook als artikelen worden geruild of geretourneerd. Niet goed= geld terug.

Heb je een bestelling ontvangen die om welke reden dan ook niet voldoet aan de verwachtingen?

Stuur het artikel binnen 14 kalenderdagen na ontvangst naar ons terug en wij gaan voor je aan de slag met omruilen of terugstorten van het geld. Let op dat er geen beschadigingen aan het artikel zijn en dat de labels niet zijn verwijderd. Besnijdeniskleding.nl neemt alleen artikelen in die ongebruikt en in goede staat in de originele verpakking bij ons worden geretourneerd. Uiteraard mag je wel een eigen doos/ verzendpak gebruiken bij het retourneren. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening.

Pakket verzenden

Als je een bestelling wilt retourneren, vul dan altijd het retourformulier in. Dit formulier is meegestuurd in het pakket. Vul jouw gegevens en de reden van retour in op het retourformulier en stuur deze in het pakket mee terug.

Je kunt je pakket (op eigen kosten) verzenden naar:

Besnijdeniskleding.nl

t.a.v. Besnijdeniskliniek

Goudlaan 289

9743 CH Groningen

Nederland.

Retour

Direct bij ontvangst van het door jou geretourneerde item, ruilen we het voor je om of storten we het aankoopbedrag terug op je rekening. In de meeste gevallen zal deze verwerking binnen 7 dagen rond zijn.

Als je betaalt via iDeal, zal het aankoopbedrag worden teruggestort op de bankrekening van waaruit het artikel is betaald. Het is niet mogelijk dit te veranderen.

Omruiling

Past het item niet? Dan ruilen we het om voor de juiste maat, andere kleur of ander artikel. Geef op het retourartikel aan wat je wenst. Het oorspronkelijke bedrag kan hierbij niet worden overschreden.

Mocht je vragen hebben over de retour- en omruilingsprocedure, dan kun je ons altijd contacteren via het email adres; shop@besnijdeniskleding.nl of via telefoon; 06-31741122

Winkelwagen